Skip to content

Qui som

Els de SERVEIS EDITORIALS DE CATALUNYA hem complert 30 anys de vida i durant aquest temps la nostra màxima aspiració és oferir un servei de qualitat a llibreters i editors.

Sempre hem cregut que el negoci només és una conseqüència del servei i tanmateix sense negoci no hi hauria servei. Per això les línies mestres de la nostra organització estan enfocades en aquesta voluntat de servei, però fonamentat en la racionalitat.

Per a qualsevol distribuïdor amb uns quants anys d’existència, és relativament abastable gestionar un centenar llarg de fons editorials, però el preu d’aquesta ostentació en la quantitat és la pèrdua d’eficàcia.

Nosaltres, per el contrari, tenim un nombre de fons volgudament limitat, així aconseguim per una banda una rapidesa en el servei mitjançant una àgil estructura logística que es idònia pels interessos dels llibreters, i per altra banda una acció més personalitzada i incisiva en la gestió i promoció de fons de la ma d’una xarxa comercial ben preparada, cosa que beneficia notablement a l’editor.

Fidels doncs a aquest esperit de servei, engeguem ara aquest web convençuts que esdevindrà una eina molt útil per a tothom, contribuirà a enfortir la nostra presencia al mercat i permetrà que amb els llibreters i els editors que ens fan confiança continuem progressant junts.

Estem preparats.